După ce filmulețele în care femeia își bătea, tortura și umilea cu cruzime propria fiică de 5 anișori au devenit virale și autoritățile s-au autosesizat, a urmat o căutare a mamei denaturate care a fugit din București. A fost prinsă la Tulcea, acolo unde trăiește cu un partener și arestată.

A fost adusă de la Tulcea la București pentru audieri. Va răspunde penal pentru ororile la care și-a supus copilul.

Vecinii din Giulești povestesc că mama își chinuia des copila, iar filmulețele ajungeau la partenerul de viață, căruia îi făcea astfel pe plac.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro