Dana Cușnir, o cunoscută solistă de muzică ușoară și populară din Suceava, a decedat astăzi într-un tragic accident produs pe raza localității Dărmănești.

Cântăreața se întorcea la ora 7 dimineața de la o petrecere unde cântase întreaga noapte și martorii bănuiesc ca dormea atunci când s-a produs accidentul. Șofer era un tânăr de doar 19 ani, care se pare că ar fi adormit la volan. Tânărul făcea parte din formația de muzică a interpretei.

Mașina a intrat cu viteză într-un autoturism marca BMW parcat regulamentar. Oamenii au sunat imediat la 112. Șoferul a fost grav rănit însă pentru Dana Cușnir nu s-a mai putut face nimic.

cantareata dana cusnir a murit accident suceava 677461

cantareata dana cusnir a murit la 23 de ani intr un cumplit accident in suceava 677465

Sursa foto: Antena 3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro