UPDATE: Părinții băiatului agresat și-au retras plângerea iar filmulețele au fost retrase de pe Youtube.

Un băiat care se juca în parc a fost bătut fără milă de părinţii unei fetițe de 3 ani, lăsată nesupravegheată, pe care a lovit-o cu o minge, din greșeală.
Băiatul are clavicula ruptă în urma acestei bătăi, petrecute sub privirile speriate ale celorlalți copii!

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, într-un parc din Timiş.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele celor doi părinți, pentru lovire și alte violențe. Băiatul a fost bătut mai întâi de mama fetiței. Femeia s-a urcat pe el și i-a aplicat o serie de pumni. Apoi tatăl l-a ridicat pe băiat și l-a aruncat la pământ, acesta căzând în cap.

Iată filmarile realizate chiar de copiii din parc:Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro