Direcţia de Sănătate Publică, condusă de Oana Nicolescu, fina de cununie a Monicăi Anisie este în centrul unui nou scandal uriaş, după apariția unei filmări din care reiese clar lipsa de profesionalism a personalului.

Angajaţii DSP București au fost filmaţi în sediul instituției, în timpul programului de lucru, fără mască, cu fum de țigară și având o atitudine nepotrivită.

În timpul filmării, în încăperea respectivă erau cel puţin cinci persoane. Reprezentantele de la DSP se comportau ca într-o mahala, vorbind cu oamenii pe un ton nepotrivit, stând ,,într-o rână" și gesticulând cu țigara aprinsă în birou între două degete.

De distanţare socială nici nu s-a pus problema.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro