Începutul anului școlar este tot mai aproape, iar părinții caută deja alternative sănătoase de gustări și mic dejun pentru copii. Mixit anunță lansarea unei noi game de cereale pentru copii, numită „Peep Peep", care promite să transforme micul dejun într-o experiență mai sănătoasă și mai gustoasă.

Noile cereale sunt îndulcite cu sirop de curmale, fiind mai sănătoase decât multe produse similare din comerț și răspunzând preocupărilor crescânde ale părinților privind consumul excesiv de zahăr în rândul copiilor.

Gama Peep Peep include două variante delicioase: cereale cu cacao și cu vanilie. Cerealele sunt îndulcite natural cu sirop de curmale care nu doar că adaugă o dulceață plăcută, dar este și o sursă valoroasă de magneziu, un mineral esențial pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Pe lângă conținutul redus de zahăr, cerealele Peep Peep sunt bogate în fibre, contribuind la o digestie sănătoasă și menținând senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă.

Acestea nu conțin ulei de palmier și sunt ideale pentru copii, oferindu-le o porție echilibrată de nutrienți esențiali încă de la primele ore ale dimineții. "Cu Peep Peep, ne-am propus să oferim părinților o alternativă cu adevărat sănătoasă, fără a sacrifica gustul pe care copiii îl adoră. De aceea, am ales să folosim sirop de curmale ca alternativă la zahărul rafinat, oferindu-le părinților o opțiune sănătoasă pentru micul dejun al copiilor lor. Formele amuzante de păsărele Mixit nu sunt doar atractive vizual, ci și o modalitate distractivă de a încuraja copiii să facă alegeri alimentare mai bune. Credem că Peep Peep va schimba percepția asupra cerealelor pentru copii, demonstrând că sănătos poate fi și delicios,” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Tub cu bunătăți pentru școală

Mixit vine în sprijinul elevilor, studenților și profesorilor cu un nou produs special creat pentru a face față provocărilor noului an școlar. Tubul cu bunătăți pentru școală, disponibil în ediție limitată, conține o selecție atent aleasă de gustări sănătoase care oferă energie și completează necesarul zilnic de vitamine.

Acesta include două batoane Mixitka fără gluten, cu arome de Curmale + Smochine și Cocos + Ciocolată, alături de Mixies, disponibile atât în variantă crocantă, cât și în varianta de jeleuri silențioase, perfecte pentru pauze discrete între ore.

Pentru un plus de savoare, tubul conține și musli Festin de ciocolată și fructe liofilizate – Banane și Căpșune – bogate în vitamine și perfecte pentru a susține concentrarea și energia pe parcursul întregii zile. Pe lângă delicioasele gustări, tubul poate fi reutilizat creativ, servind drept suport pentru accesorii școlare sau alte obiecte necesare la birou, adăugând astfel un element de distracție și funcționalitate în viața de zi cu zi a utilizatorilor.

Produsul poate fi completat de pachete suplimentare de batoane Mixitka sau fructe, inclusiv noile chipsuri de mere . Batoanele Mixitka sunt disponibile în 15 variante, ceea ce le oferă copiilor și profesorilor opțiuni variate de gustări sănătoase.

Studiile evidențiază impactul negativ al consumului excesiv de zahăr asupra sănătății copiilor.

Conform unui raport publicat în American Heart Association Journals (1), consumul ridicat de zahăr este asociat cu riscuri crescute de boli cardiovasculare la copii.

Zahărul în exces duce și la obezitate (2), diabet, dar și probleme dentare (3). „Suntem conștienți de provocările cu care se confruntă părinții atunci când vine vorba de alimentația sănătoasă a copiilor lor. De aceea, la Mixit venim mereu cu soluții care să răspundă acestor nevoi, oferind produse sănătoase, fără gluten sau ulei de palmier, și bogate în nutrienți esențiali. Fie că este vorba de un mic dejun echilibrat sau de gustări care să mențină energia pe parcursul zilei, produsele noastre sunt gândite pentru a aduce un plus de sănătate și bucurie în viața de zi cu zi,” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Note:
(1) https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/CIR.0000000000000439
(2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8391470/
(3) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6242348/

Despre Mixit Mixit este un magazin online în care clienții își pot crea propriul mix de cereale, müsli, fructe uscate și nuci preferate. În prezent, pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergii la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro