Cartea ,,Haredi. Anul meu printre ultraortodocși”, de Tuvia Tenenbom, este o lucrare captivantă care se bucură deja de succes pe plan internațional. Acum este publicată și în România, de Editura Integral.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 15 iulie, începând cu ora 16.00, la Librăria ,,Mihai Eminescu” din București, în prezența autorului proaspăt sosit în țară. Intrarea este liberă.

Cartea ,,Haredi. Anul meu printre ultraortodocși”, de Tuvia Tenenbom, este disponibilă în limba română pentru comenzi online pe site-ul www.eIntegral.ro.

Autorul descrie într-o notă amuzantă abilitatea sa de a se asimila într-o societate ultraortodoxă și duce cititorul într-o călătorie antropologică extraordinară. Stilul în care Tuvia Tenembom își expune experiențele în această lucrare este considerat a fi brutal de sincer și în același timp emoționant.

Pentru interviuri cu Tuvia Tenenbom, puteți contacta Editura Integral la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tuvia Tenenbom este un autor de bestselleruri, jurnalist, dramaturg și regizor, ale cărui cărți și drame au fost traduse în numeroase limbi. Este licențiat în arte plastice și științe.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro