Două surori gemene în vârstă de 15 ani au dispărut ieri. Părinții cer ajutorul românilor pentru a le găsi spunând că s-au adresat autorităților care au mers doar pe ,,piste false". Poza cu cele două fete circulă de ieri pe rețelele de socializare.

Fetele sunt din comuna Topolog, judeţul Tulcea. De aproape 24 de ore nu sunt de găsit. Cea care a lansat apelul pe Facebook este chiar mama lor.

Alara şi Dilara, sunt două adolescente blonde cu ochi albaștri, în vârstă de 15 ani. Ieri, în jurul orei 14.00, au dispărut de acasă. Părinții spun că adolescentele nu au lăsat nici o vorbă cu privire la plecare. Observând că fetele nu apar, le-au căutat la toate prietenele și în toată zona, apoi au cerut ajutorul Poliţiei. Toate pistele primite s-au dovedit a fi false. Mama fetelor a decis sa posteze pe Facebook şi să ceară ajutorul oamenilor. 

"Semnalmente 15 ani, 1.56m înălțime, blonde, ochii albaștri. Este sesizată poliția locală de ieri ora 15: 00 dar pana in prezent au fost piste false. Cine are detali despre ele este rugat sa sune la cel mai apropiat sediu de poliție. Sau la Nr de tel 0727152849 -0740934 562 - 0762478331. Vă multumesc!" a scris mama fetelor.

Părinții speră să afle cât mai curând unde au dispărut gemenele de 15 ani căutate de 2 zile de toți românii, și mai ales fetele să revină acasă în siguranță.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro