Să fiți teferi și frumoși,
Copii veseli, sănătoși,
Să citiți și să-nvățați
Și-n viață să câștigați!

Așa grăit-a Poetul Nicolae Rotaru în „Cartea Picilor”, acum exact două decenii, la Editura Contrast.Versuri calde „pentru voi, COPIII MICI,/ pentru mame și tătici,/ pentru frați, surori, bunici.”

Poate vom trăi bucuria ca Eugen Stan să ne (în)cânte cu un refren pe versurile bardului Nicolae Rotaru, de astă dată dedicat picilor.

Urarea inimilor noastre este întru desăvârșirea viselor tuturor păpușilor vii, muguri de viață ce strălucesc în viața noastră.

LA MULȚI ANI, COPILAȘI !

Sorin Mihăilescu
1 iunie 2024

copii 1 iunie 2024

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro