Această gală își propune să ofere recunoaștere și să premieze companiile, ONG-urile, instituțiile și persoanele fizice care au făcut diferența în ultimul an prin realizările și proiectele lor. Suntem mândri să fim parte a unei comunități care susține valorile societății civile, afacerilor responsabile, educației, culturii, sănătății și sustenabilității.

Ziarul Pozitiv este un proiect independent și democratic, lansat în anul 2020, care promovează inițiativele cu impact pozitiv în societate. Împreună cu ClubAntreprenor.ro, suntem dedicați să construim un viitor mai bun pentru toți.

Data: Joi, 30 mai 2024

Locația: Aula Carol I, Etajul 2, Palatul CCIB, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București


Program:

16,00-17,00: Sosirea invitaților / Welcome Champagne

17,00-17,15: Introducere și moment artistic

17,15-18,30: Ceremonia de premiere

18,30-21,00: Cină și degustare de vin


Partenerii evenimentului sunt: Camera de Comerț și Industrie București – CCIB (partener instituțional), Transavia, Artesana, Restaurant Mon Paris, Doctor Fursec & Secretul Bunicii, Editura Integral, Dulce după Masă & Poftă de Pâine, Schlumberger, Chic Salon, Happy Forever by Andreea (Flori din Hârtie), PADIR și revista Club Antreprenor.

Pentru detalii suplimentare și pentru înregistrare, vă rugăm să ne contactați:

George Vâlcu, Fondator, Ziarul Pozitiv, 0768.323.423

Mircea Fica, Fondator, Club Antreprenor, 0732.903.216

Înregistrare:

Taxa de participare: 200 de lei pentru 1 persoană
* 300 lei / 2 persoane
**Am aprecia o confirmare până joi, 30 mai 2024, ora 12,00.

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro