Medici stomatologi de top au mers la ,,firul ierbii”, adică în școli, pentru a discuta cu elevii și profesorii despre ceea ce înseamnă o igienă dentară corectă.

Campania de conștientizare a educației în igienă orală a fost inițiată de clinica premium laser Deos Dental. Inițiativa a fost bine primită și apreciată de toate școlile vizitate. Atât elevii cât și profesorii au fost receptivi la informațiile interesante primite, iar interacțiunile s-au transformat în adevărate dezbateri.

Una dintre unitățile de învățământ vizitate de medicii Deos Dental a fost Colegiul Național Spiru Haret. Acolo, Dr. Mădălina Radu și Dr. Anca Marica au explicat atât profesorilor, cât și elevilor tehnicile corecte de igienă orală. Medicii vor continua să se implice direct în prevenția problemelor dentare prin educație.De cele mai multe ori, o prevenție corectă ține de educație! Dacă educația și informarea cu privire la igiena dentară corectă se fac la vârste fragede, beneficiile sunt maxime.

Deos Dental (www.deosdental.ro) este o clinica stomatologică premium laser, condusă de doamna doctor Felicia Păduraru, dotată cu tehnologie de ultimă generație și capabilă să rezolve la standarde înalte cele mai complexe probleme stomatologice.

Deos pt edu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro