FESTIVALUL DE TEATRU ȘCOLAR „NIȘTE ȚĂRANI”

„Suntem aici de mii de ani
Și mândri că suntem Niște Țărani !”

Imnul Fundației a răsunat înălțător din piepturile micuților actori, 170 de școlari, din 9 județe, care au evoluat la Văleni-Olt, capitala pentru o zi a Teatrului Românesc!

A fost o nebunie, un spectacol total, lacrimi și zâmbete, agonie și extaz, tradiție și speranță, o sărbătoare în care am descoperit reale talente pentru scena sacră a Teatrului Național.

Juriul care a vizionat scenetele micuților și a ales premianții, a fost alcătuit din îndrăgiții actori Dan Puric, Radu Gheorghe și, cu voia dumneavoastră, Sorin Mihăilescu.

21 mai 2024

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro