Problema oamenilor străzii poate avea uneori urmări tragice. Noaptea trecuta, un om al străzii în vârstă de 34 de ani, aflat în centrul orașului Satu Mare a făcut scandal pe o stradă cunoscută și intens circulată, apoi s-a luat de o trecătoare la întâmplare. În apărarea femeii a sărit prietenul acesteia, un tânăr în vârstă de 29 de ani. Omul străzii l-a înjunghiat în inimă, mortal.

Criminalul a aruncat cuțitul și apoi a fugit de la locul faptei, în timp ce Beniamin, tânărul înjunghiat, s-a prăbuit pe trotuar.

Femeia care se afla cu Beniamin l-a luat în brațe, iar angajatul unei pizzerii din apropiere, martor la întreaga scenă șocantă, a încercat să îi acorde primul ajutor. Din păcate tânărul a decedat.

Criminalul a fost prins și arestat după câteva ore de Poliție, acesta negând inițial fapta.

Iată imaginile surprinse de camera de supraveghere din apropiere. Atenție, au impact emoțional:Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro