Scenele de o violență extremă au avut loc la piscina unui complex rezidențial din București, Aqua Garden Militari Residence . Două femei s-au luat la bătaie, altercația fiind filmată de un martor, cu telefonul mobil.

În scandalul celor două tinere au intervenit prietenii acestora, transformându-se într-o bătaie generală, în timpul căreia un bărbat a aplicat la un moment dat o serie de pumni unei femei prăbușite la podea.

Persoanele aflate la fața locului au sunat la 112, Poliția a intervenit, însă nu a fost deschisă nicio anchetă, deoarece nimeni nu a depus plângere.

"La data de 17 august, în jurul orelor 18:34 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că în comuna Chiajna, la piscina unui complex rezidențial mai multe persoane se ceartau și aruncau cu lucruri.

La fața locului s-au deplasat imediat polițistii din Chitila pentru efectuarea de activități specifice însă, în momentul în care aceștia au ajuns la locația respectivă conflictul nu se mai afla în desfășurare.

În urma activităților specifice, polițiștii au identificat 3 persoane de cetățenie engleză, respectiv două fete și un băiat, acestea fiind conduse la sediul poliției din Chiajna pentru audieri.

Persoanele în cauză nu au semnalat săvârșirea vreunei agresiuni și nu au formulat plângere penală prealabilă pentru comiterea vreunei fapte de natură penală, privind incidentul respectiv.

De asemenea, nici administratorul societății respective nu a semnalat organele de poliție cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Chiajna efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în vederea luării măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro