În zilele de sâmbătă 28 octombrie 2023 și duminică 29 octombrie 2023, la Casa de Cultură a Studenților din București, s-au derulat ZILELE CURȚII COMEDIANȚILOR ce au finalizat proiectul din acest an prin prezentarea unor momente artistice realizate și prezentate pe parcursul proiectului.

Programul acestor zile a cuprins:

27-29 octombrie 2023 – Expoziție de fotografii de la Curtea Comedianților 2023

Sâmbătă 28 octombrie 2023, ora 18:00 – sala POD:
- Poezii, muzici și danțuri medievale - un spectacol ce prezintă momente lucrate în atelierele de poezie a trubadurilor și dansuri istorice prezentat de studenții secției de teatru de animație de la UNATC cu ilustrație muzicală asigurată de Truverii.
- Farsă Medievală
- Farsa cavalerilor
– Compania de Artă STUDIO 24 – CCS București
- Signor Pantalone și Dragostea – spectacol de commedia dell’arte prezentat de grupul teatral alcătuit din studenții de la Secția de Teatru de Animație din cadrul UNATC

Duminică 29 octombrie 2023, ora 17:30 – sala STUDENT CLUB:
- Concert de muzică veche - Truver călător prin Europa – Grupul TRUVERII - CCS București
- Intrigile Rufianei – spectacol de commedia dell’arte prezentat de grupul teatral alcătuit din studenții de la Secția de Teatru de Animație din cadrul UNATC.

Un proiect în organizarea Casei de Cultură a Studenților și Societatea Cultural-Artistică de Tineret CONCRET în parteneriat cu Fundația pentru Tineret a Municipiului București și Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică "Ion Luca Caragiale" din București.

Spectacolele sunt dedicate unui public larg alcătuit în special din studenți . Intrarea Liberă.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro