Iulia Timoşenko a fost testată pozitiv cu Coronavirus şi purtătoarea de cuvânt a partidului partidului Batkivişcina, Marina Soroka a anunțat astăzi că se află în stare gravă.

Fostul premier uncrainean are 59 de ani. Este considerată una dintre cele mai importante figuri din politică. Ucraina a înregistrat până acum 104.958 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 2.271 de decese. 

Purtătoarea de cuvânt a mai precizat că Timoșenko are febră 39 grade, dar a refuzat să ofere alte detalii, limitându-se la precizarea că se află în stare gravă.

yulia tymoshenko 98966500

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro