Un accident a avut loc astăzi în jurul orei 9.30 pe Bulevardul Bucureștii Noi, chiar la intersecția în care este amplasată gura de metrou Parc Bazilescu. Două autoturisme s-au ciocnit în intersecție și unul dintre ele a ricoșat, ieșind de pe carosabil și lovind puternic ușile gurii de metrou.

Din fericire, a fost evitată o tragedie, deoarece în acel moment nu existau călători care să iasă de la metrou și nimeni nu a fost rănit. Zona este aglomerată, având în vedere că Gura de metrou Bazilescu este amplasată în apropierea parcului Bazilescu și a Pieței 16 februarie. Ușile au fost distruse de mașină în urma impactului puternic. 

Cei doi șoferi implicați sunt în stare bună și cooperează cu echipajele de Poliție sosite la fața locului.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro