Ciudățeniile au apărut brusc pe un teren de lângă locuințele oamenilor, aflat în apropierea Cimitirului Eternitatea din Iași. Locuitorii au observat în dimineața zilei de 8 mai urme stranii în iarbă.

Vegetația înaltă de 20-25 cm arăta presată în anumite locuri și de o culoare diferită, albicioasă, ca și cum fusese afectată chimic sau termic.

Unul dintre proprietarii din zonă a declarat în exclusivitate pentru Comentator:

,,Seara terenul nu arăta așa. Noaptea nu s-a auzit niciun zgomot atipic iar zona este împrejmuită cu gard. De dimineață, la ora 5, am observat aceste urme. Locuiesc aici de 30 de ani și nu am mai văzut niciodată așa ceva."

Deocamdată oamenii nu au găsit nicio explicație logică pentru ceea ce au observat pe teren.

Tot ce pot face este să urmărească dacă în zilele următoare apar și alte fenomene spectaculoase. 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro