După trei căsnicii eșuate din diferite motive și o relație curentă de cinci ani care încă nu pare să se finalizeze cu un al patrulea mariaj, tot mai departe de platourile de televiziune dar foarte activă în plan social, Andeea Marin merge cu dezinvoltură mai departe. Cea care, la un moment dat, la apogeul emisiunii „Surprize, surprize” pe care i-o încredințase Valeriu Lazarov, era, practic, cea mai cunoscută femeie din România, nu se sfiește să-și asume eșecurile sentimentale.

De mai mult de cinci ani de zile, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său de viață, diplomatul Adrian Brâncoveanu, un personaj discret, care pare că nu vrea să iasă cu nimic în evidență. Chiar dacă acum este foarte fericită și, în mod declarativ, împlinită, vedeta nu a avut mereu noroc în dragoste. În trecut, aceasta a fost înșelată de doidintre cei trei foști soți ai săi, după cum i-a recunoscut recent Cristinei Șișcanu.

„Zâna Surprizelor” a simțit pe pielea sa cât de mult doare infidelitatea. Cu ceva timp în urmă, fosta prezentatoare TV a mărturisit că a fost înșelată de către Ștefan Bănică Jr. în perioada în care aceștia erau soț și soție. „Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin.

Potrivit Wowbiz.ro, vedeta le îndeamnă pe femei să impună anumite limite și, chiar dacă anumite persoane aleg să ierte și să treacă peste infidelitate, Zâna spune că ea nu ar putea să facă niciodată acest lucru. „Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta(înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii prezentată de Cristina Șișcanu.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au avut o căsnicie care a durat 7 ani, iar din relația celor doi a rezultat o fiică, Violeta pe numele său. La momentul respectiv, vestea că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate a luat prin surprindere o țară întreagă, iar fanii au fost șocați de hotărârea acestora. Cu toate acestea, în prezent, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr se înțeleg foarte bine, având o relație de prietenie, mai ales că împreună au de crescut o fiică, ambii părinți ocupându-se în mod egal de educația adolescentei.

Invitată în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici, „Zâna Surprizelor” și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei ei, Ștefan Bănică Jr. „N-a fost să fie așa. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine. Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea”, a declarat Andreea Marin, în podcast.

La nouă ani de la despărțirea de artist, Andreea Marin spune că nu regretă niciun moment decizia luată. Dimpotrivă, Andreea Marin susține că a luat cea mai bună hotărâre atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, care nu ar fi putut să crească văzându-și părinții nefericiți: „Nu blamez pe nimeni. Știu că sunt femei care își impun, chiar dacă nu le e bine, să stea într-o căsnicie în care duc multe pe suflet, pe trup uneori... Eu cred că alegerea mea a fost să fiu un altfel de exemplu pentru fiica mea și m-am gândit că doi oameni care nu sunt fericiți împreună nu pot construi, de fapt. Fiecare dintre ei trebuie să aibă șansa, fiecare dintre ei, nu doar unul, de a găsi pe cineva mai bun și mai potrivit pentru sine. Nu a fost o alegere greșită. Poate că ritmurile noastre nu s-au armonizat, pentru că oamenii trebuie să ajungă la un ritm comun la un moment dat. Cert e că nu regret nimic și cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună. Pentru mine, cel puțin. În privința relației mele din care am o fiică, cred că e foarte bine pentru ea să știe că deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus amândoi. Copiii suferă și dacă își văd părinții nefericiți. Nu e un exemplu bun pentru ei, vor duce această greșeală mai departe, pentru că asta au văzut acasă. Eu nu cred într-o relație în care copilul nu mai vede bucurie. În niciun caz pentru un copil nu poate fi bine să vadă sau să simtă teamă, să simtă nedreptate, tensiune. Lucrurile astea nu duc la nimic bun. Am văzut exemple dure.", a declarat Andreea Marin, în cadrul podcastului amintit.

Înainte și după Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a mai avut parte de aște căsnicii ratate. Puțină lume își mai aduce aminte de relația dintre Andreea Marin și Cristian Gheorghiță, primul soț al vedetei cu care a fost căsătorită doar trei ani. Cei doi au ajuns în fața ofițerului Stării Civile în 1995, pe când vedeta TV avea doar 21 de ani. Potrivit zvonurilor care au circulat la acea vreme, Andreea a divorțat după ce ar fi fost înșelată de soțul ei. Înainte să-i cunoască pe Ștefan Bănică Jr ori Tuncay Ozturk, Andreea Marin a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Gheorghiță. Cei doi s-au căsătorit pe când Andreea avea doar 21 de ani și, din păcate, s-au despărțit trei ani mai târziu. Pe atunci, Andreea Marin era la începutul carierei sale în televiziune, așa că divorțul s-a desfășurat în spatele ușilor închise și prea puțini au știut despre evenimentul din viața privată a prezentatoarei. Cu toate acestea, iată că vedeta a dorit recent să ofere o explicație a divorțului de primul său soț. Ea insistă că povestea de dragoste care a durat 7 ani a fost una sinceră și a dăinuit chiar și după momentul separării oficiale. Andreea Marin a povestit că ruptura între ei s-a produs atunci când Cristian a decis să părăsească România pentru a merge în Statele Unite ale Americii să urmeze cursurile unui masterat. La acea vreme, Andreea se afla la cârma emisiunii „Surprize, Surprize”, așa că i-a fost imposibil să-l urmeze. Concret, vedeta povestește că tocmai distanța fizică i-a separat. „Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la «Surprize», am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a precizat Andreea Marin.

Despre Cristian Gheorghiță s-a discutat în presă doar prin prisma mariajului cu Andreea Marin. Asta chiar dacă și bărbatul lucra în televiziune. Vreme de mulți ani de la divorțul de prezentatoare, Cristian a lucrat în domeniul televiziunii, semnând cu posturi precum Kanal D ori Prima TV. Ba chiar, bărbatul a ocupat postul de director de marketing la Prima. Așa cum era de așteptat primul divorț și prima despărțire au fost dificil de uitat, dar și de depășit. O prietenă a vedetei mărturisea că despărțirea de Cristian Gheorghiță a fost un eveniment marcant pentru Andreea Marin. Apoi, însă, ea și-a refăcut viața, mai întâi alături de Ștefan Bănică Jr, cu care are o fiică – Violeta Bănică, și apoi cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, a cărei paxientă fusese înspre finalil relației cu Bănică Jr. De cealaltă parte, și Cristian Gheorghiță s-a recăsătorit. În prezent, bărbatul nu mai are nicio tangență cu televiziunile și este managerul unei copanii de telefonie mobilă. De asemenea, s-a recăsătorit și el și are un băiat în vârstă de 11 ani. 

Când Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au căsătorit în 2013, bruneta a crezut că și-a găsit sufletul pereche în persoana bărbatului cu 11 ani mai tânăr decât ea. Cu toate acestea, mariajul nu a durat mult, iar cei doi au divorțat în 2016, după trei ani de căsnicie. După ce a terminat relația cu Andreea Marin, Tuncay Ozturk a dispărut din lumina reflectoarelor. Tânărul afacerist nu a mai fost prezent la emisiuni de televiziuni și a luat și luat o pauză și de la rețelele de socializare. Acum, însă, fostul soț al vedetei a revenit și a mărturisit cu ce se ocupă. Conform spuselor sale, Tuncay Ozturk s-a ocupat, în ultima perioadă, de clinicile pe care le deține și dezvoltarea proiectelor sale pe plan profesional. „Ultima perioadă s-a rezumat la un singur aspect, care m-a împlinit din toate punctele de vedere: dezvoltarea echipei mele, a proiectelor mele naționale, dar și internaționale. Am ales, pe bună dreptate, să iau o pauză de la social media, pentru a mă putea focusa pe clinicile mele. S-a lăsat cu multă inspirație, energii și idei noi, dar și cu multe rezultate promițătoare. Următorul pas? Să ne bucurăm împreună de ceea ce ne va dicta viitorul. Până atunci, doar zile cu soare și zâmbete!”, a scris, recent, Tuncay Ozturk pe rețelele de socializare.

Mariajul eșuat cu Tuncay Ozturk marchează un episod din viața Zânei pe care Andreea Marin ar vrea să-l șteargă cu orice preț. „A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela, nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (n.r – cu Ștefan Bănică). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!. Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a declarat Andreea Marin, acum ceva timp...

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro