Preotul Alexandru Palur este acum cercetat de Poliție, după ce a fost filmat întâmplător, în timp ce își agresa soția pe o stradă din centrul orașului Bacău.

Din imagini se observă că preotul o împinge pe soția sa, în timp ce ea își ține copilul în brațe, iar la un moment dat pare că o trage de păr. Filmarea cu preotul a ajuns rapid să circule pe internet, oamenii fiind surprinși de comportamentul acestuia.

Poliția s-a sesizat în acest caz și au loc cercetări.

Înregistrarea poate fi urmarită mai jos:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro