Noi imagini aeriene filmate arată amploarea dezastrului după explozia devastatoare din Beirut. Aceste imagini au fost filmate în dimineaţa zilei de miercuri, a doua zi după explozie. Se vede dezastrul pe care explozia masivă de ieri, din zona portuară a Beirutului l-a lăsat în urmă. Spitalele sunt depășite de numărul victimelor care au nevoie de îngrijiri urgente iar operaţiunile de salvare nu s-au încheiat, ele continuă neîncetat.

Până în acest moment cifra oficială a deceselor este de 100 de persoane, iar a persoanelor rănite de 4000. Autorităţile se aşteaptă ca acest bilanţ să crească semnificativ de la oră la oră.

Cauza exploziei nu a fost comunicată încă oficial. Explozia a lovit cu forţa unui cutremur de 3.5 grade pe scara Richter şi a fost resimţită până la 200 km depărtare, în Cipru.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro