Suntem bucuroși să împărtășim cu voi o realizare minunată a prietenilor noștri și ai vostri din Vancouver: Dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu, opera lui Gheorghe Alupoaei, în fața bisericii Sfântul Nicolae din Port Kells, Vancouver.

Este cea de a șaseaa statuie a lui Mihai Eminescu în Canada: două la Montreal, una la Câmpul Românesc de la Hamilton, una la Consulatul României din Toronto (dăruită de Nicăpetre ) și una la Windsor.

Vezi cateva imagini la : http://www.observatorul.com/events_main.asp


Observatorul (Toronto)

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro