Tânărul jurnalist Mihai Căldăraru (în calitate de creștin ortodox și Director General al Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului) demarează Campania umanitară „Calea spre credință”.

Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale reprezentată de directorul general, Mihai Căldăraru, demarează campania umanitară „Calea spre credință”, ce se va desfășura în 22-23-24 aprilie 2022 la Catedrala Metropolitana din Iasi (Sf. Paraschieva), Mănăstirea Prislop din Hunedoara (Sf. Arsenie Boca) și Mănăstirea Bistrița din Vâlcea (Sf. Grigorie). 

Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv copiilor proveniți din medii vulnerabile. Beneficiarii campaniei umanitare vor primi daruri (alimente, produse de igienă) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea, vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată.

În Săptămâna Luminată, când Raiul se deschide, vom merge să luăm Lumină întru credință, rugăciune și ajutor și pentru cei greu încercați de viață. Porţile deschise ale mănăstirilor ne vor demonstra că nu există obstacole care să ne despartă de mila lui Dumnezeu, că putem păşi cu încredere în Sfintele Lăcașe atâta timp cât râvnim la harul dumnezeiesc! Fiecare dintre noi suntem chemaţi să facem binele în sprijinul celor săraci, de aceea orice ajutor material, financiar sau spiritual este bine venit pentru a duce la îndeplinire proiectele de caritate pe care le desfăşurăm. Mulţumim tuturor celor care ne ajută şi sperăm ca multe alte persoane să ne ofere sprijinul lor.

Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”a declarat Mihai Căldăraru.

Astăzi m-am deplasat personal la familia Zidaru din Comuna Petrechioaia, sat. Maineasca județul ilfov cu ajutorul domnului Iisus Hristos! Le-am dus alimente, dulciuri și carne. Mulțumesc necondiționat echipei Carmangeria Ozana pentru produse, domnului Ionut Alexandru Anghel și domnului Mohamad Al Hussein. Vă rog frumos cât și respectuos dacă puteți veni în sprijinul meu pentru a ajuta acești copii defavorizați, care au nevoie de alimente, rechizite și multe haine. Haideți să fim alături de familia Zidaru. Dumnezeu să vă dăruiască toată sănătatea din lume. Aștept cu nerăbdare un punct de vedere din partea domnului Primar Mihai Dobre, având în vedere ca, domnul Zidaru Nicolae, a solicitat lemne de foc dar nu a fost ajutat pentru că primăria nu dispune de buget (?). Vreau să-i mulțumesc necondiționat domnului Daniel Ionescu că m-a contactat și mi-a prezentat cazul. Dumnezeu să te ocrotească și multă sănătate”, spune  Mihai Căldăraru.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro