Incident grav la Liceul Dimitrie Cantemir Darabani din Botoşani. O profesoară a bătut crunt o elevă după ce a prins-o într-un bar în timpul orelor de curs.

Eleva în vârstă de 15 ani este elevă în clasa a IX-a. Profesoara s-ar fi enervat după ce ar fi găsit-o pe fată într-un bar în timpul orelor. Femeia este cercetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, după ce a bătut-o și a umilit-o pe elevă în fața colegilor de clasă.

Tatăl elevei a depus plângere la Poliție și are altă versiune pentru ce s-a întâmplat, potrivit RomâniaTV:

„Fetița mea este în clasa a IX-a și s-a dus la magazin ca să își ia mâncare și a întârziat un pic. S-a dus profesoara în magazin după ea, a luat-o de păr, i-a dat cu umbrela în spate și, mergând spre școală, i-a mai dat o palmă. A umilit-o în fața colegilor, a făcut-o în tot felul, că se droghează”, a declarat bărbatul, potrivit BotosaniNews.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, profesoara fiind acuzată de purtare abuzivă.

„În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările comiterii faptei, iar, în funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

La rândul său, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, a conformat existenţa unei anchete în acest caz.

„Ancheta este în desfăşurare”, a precizat Macovei.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro