Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 34.255 de cazuri noi de persoane infectate cu Coronavirus (COVID – 19). Dintre acestea, 4.375 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.361 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Au fost raportate de către INSP 94 de decese (52 bărbați și 42 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. 88 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 6 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

1.851.867 de pacienți au fost declarați vindecați.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro