Tensiuni uria;e la Ia;i, la evenimente dedicate Unirii Principatelor Române. Jandarmii au săltat o persoană care l-a stropit pe liderul AUR George Simion cu cerneală pe față. Simion era la Hora Unirii și la un moment dat a reapărut cu o pată albastră, spunând că nu știe cine i-a aruncat cerneală pe față.

O persoană din mulțime cu glugă și mască i-a aruncat din spate lui George Simion cu substanța pe față apoi a încercat să fugă. Jandarmii l-au prins în scurt timp și persoana a fost reținută, momentan aflându-se la secția de Poliție.

George Simion l-a catalogat drept instigator și a cerut să nu fie amendat.

Se pare că este vorba despre un cuplu soț-soție, aceștia au fost duși la Secția 3 de Poliție. George Simion a declarat că nu va face plângere penală împotriva lor.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro