Polițistul care a șocat o țară întreagă accidentând două fete pe trecerea de pietoni, în București, le-a transmis o scrisoare părinților Raisei, fetița de 11 ani care a decedat, potrivit Spynews.

Iată ce le-a scris polițistul Popescu Constantin, cu părere de rău pentru cele întâmplate, părinților fetei. Și-a cerut scuze și iertare deși a explicat că este conștient că acest lucru este imposibil de primit din partea părinților, după ce și-au îngropat fiica la vârsta de doar 11 ani.

,,(...) Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest eveniment tragic. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul. Pot doar să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavosatră. (...) Și mă rog să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste aceste momente grele și peste durerea pe care am creat-o. (...) Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac. (...) Mă opresc aici pentru că orice aș face și orice aș spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă transmit un ajutor de înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face! Sincere regrete!"

scrisoare constantin

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro