Vulcanul subacvatic din Tonga a intrat în erupţie în urmă cu trei zile şi a declanşat un adevărat tsunami în Oceanul Pacific. Incidentul a fost anunțat azi de o staţie de supraveghere din Australia.

Erupția a fost filmată din spațiu, fiind impresionantă. Unda de șoc s-a propagat mii de kilometri, până pe coastele Americii de Sud. Puterea a fost de 1000 de ori mai mare decât a expliziei istorice de la Hiroshima.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro