La început de an, prima rezoluție ar trebui să țină de sănătatea fizică și psihică. În timpul Sărbătorilor de iarnă am acumulat câteva kilograme în plus în mod inevitabil deoarece meniul a fost unul bogat în mâncăruri tradiționale pline de calorii iar activitățile sportive cu mult reduse. 

Însă modificarea siluetei și acumularea kilogramelor în plus trebuie corectată cât mai rapid la începutul anului, pentru că o creștere în greutate nu afectează doar sănătatea fizică ci și psihicul. Tocmai de aceea, înainte de alte rezoluții ambițioase, cea mai importantă trebuie să aibă obiectivul provocator de a arde surplusul caloriilor.


Nu toată lumea poate merge la sală din diverse considerente, cel mai comun motiv fiind timpul limitat. În plus, traversăm o pandemie globală și riscul ca  abonamentele la sală să nu poată fi utilizate există.

Este foarte eficient să ne adaptăm rutina zilnică de acasă astfel încât, cu ajutorul unor exerciții simple, efectuate în seturi de câte 20-30, să reușim printre picături să ardem caloriile și să revenim într-o bună formă fizică.

Iată 5 produse care ne pot ajuta să ardem caloriile acasă:

1. Set Gantere bodybuilding de 20 kg, Decathlon -
Este un set ideal pentru nivel începător, pentru dezvoltarea tricepșilor, bicepșilor, deltoizilor și pectoralilor. Datorită barei cu filet, puteți practica în deplină siguranță, ]n confortul propriei locuințe. Reglarea se poate face la fiecare 2 kg. Setul conține: 8 x 1 kg 4 x 2 kg 2 bare 2 kg.

set gantere decathlon

2. Centură Sudație Fitness Cardio Negru, Decathlon - Ajută la amplificarea efectului de transpirație. Încălzirea muşchilor reduce senzaţia de oboseală după efort. Centura are o talie mai lată și mai lungă pentru a accelera sudația în zonele țintă (abdomen și șolduri). Mărimea centurii este universală, iar aceasta se prinde cu ajutorul unui arici în jurul taliei. Se poziționează exact în zona abdominală, pe sub haine. Se strânge cu putere, evitându-se pliurile.Se reglează apoi la circumferința taliei datorită benzii cu arici. Asigură libertate de mișcare și confort pentru orice fel de activitate.

centura abdominala decathlon

3. Coardă de sărit, Decathlon - Esteun produs special pentru începători, pentru inițiere de până la 2 ori/săptămână. Produsului i-a fost îmbunătățită ergonomia mânerului. Datorită ergonomiei mânerelor și posibilității de a fi ușor reglată, coarda de sărit JR100 asigură un real confort de utilizare. Coarda este un mod eficient de a arde caloriile acasă, indiferent dacă locuiți în apartament sau la casă. Coarda ajuta la a pierde în greutate și a defini silueta. Exercițiu simplu și complet ce ajută la îmbunătățirea echilibrului și poziției corecte a corpului. Solicită mușchii din zona inferioară, tonifică brațele, umerii, spatele și abdomenul. Executat corect, este un sport ce permite îmbunătățirea rezistenței. Atenție, doar 15 minute de sărit cu coarda echivalează cu 30 de minute de jogging. 1 oră de exerciții permite arderea a până la 725 de calorii!

exercitii de sarit coarda

4. Inel pentru tonifiere, de culoare roșu, pentru bodybuilding, cu rezistență mare, Decathlon - Este un inel pentru tonifierea musculaturii antebrațului. Rezistența mare este ideală pentru bodybuilding. Acest accesoriu mic și indispensabil pentru a tonifia mușchii ante-brațului poate fi utilizat în orice moment din zi. Se depozitează oriunde: rucsac, sertar, buzunare. Poate fi luat la birou sau utilizat în timp ce te uiți la televizor.

inel tonifiere brate

5. Stepper MS100 alb/ negru, Decathlon - Este conceput pentru fitness cardio. Stepper-ul MS100 permite tonifierea muşchilor din zona inferioară şi exerciţii cardio. Poate fi plasat acasă atât în dormitor cât și în living sau birou. Bucuraţi-vă de mişcarea verticală a stepper-ului MS100 pentru tonifierea zonei de fesieri, coapse, gambe. Începeţi sesiunea prin exerciţii de încălzire, timp de 3-5 minute. Durata unei sesiuni de antrenament să fie de aproximativ 20-30 minute. După antrenament, alegeţi nişte exerciţii uşoare, pentru a evita accidentările.

stepper acasa

Pentru mai multe produse pe care le puteți utiliza acasă pentru a arde caloriile, puteți vizita secțiunea ARDEM CALORIILE, de la Decathlon.



Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro