Accident tragic astăzi în Sectorul 1 al capitalei. Două fetițe de 11 și 13 ani, care încercau să traverseze strada au fost spulberate de o mașină a Poliției. Una dintre fete a decedat.

Unul dintre martori a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, cum s-a produs tragedia.

"Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă", a explicat martorul.

Poliţia Capitalei a explicat, într-o informare de preă, că poliţistul aflat la volanul maşinii conducea cu semnalele luminoase în funcţiune.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro