EDIȚIE DE COLECȚIE LA TVR 1

Invitații emisiunii: Cristian Lascu, Paul Bordaș, Sorin Mihăilescu.

Emisiunea "Omul și timpul" ne dezvăluie valențele artei fotografice, plăcerea de a cunoaște plaiurile strămoșești, flora și fauna, tradițiile minunate, mândria de a fi român.

Puteți viziona lucrările de suflet premiate în cadrul Concursului Național de Fotografie, reunite într-un fascinant album aniversar, care a marcat un sfert de veac a acestui fenomen al dăruirii, priceperii și talentului, numit cu mândrie, FOTOGEOGRAFICA.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro