Medicul Emilian Imbri a declarat că introducerea Certificatului Verde pentru accesul în biserici este o aberație, potrivit România Tv. Imbri a declarat că Certificatul verde ar fi de fapt o metodă prin care autorităţile încearcă să-i convingă pe români să se vaccineze. Cu toate acestea, medicul consideră că este o aberaţie ca certificatul verde să fie introdus în biserici.Medicul spune că acest document va fi util mai ales persoanelor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun sau care lucrează în medii aglomerate.

„Certificatul verde nu este o metoda prin care sa discriminezi, este o metoda prin care sa împingi lumea să se vaccineze.Nu cred ca s-ar pune problema sa fie nevoie de certificat verde la biserica. Mi se pare o aberatie.

Foloseşti certificatul verde în condiţiile în care vrei ca o anumita categorie de persoane, adică cei care merg cu mijloacele de transport in comun, care stau intr-un birou in care lucreaza mai multe persoane, să fie protejate. In aceste conditii cred ca acest certificat verde te impinge sa te vaccinezi, ca sa nu mai stai toata ziua sa-ti faci teste ca sa dovedesti ca nu esti un periocol pentru ceilalti.

La locul de munca este optiunea angajatorului. Este vorba de a te feri pe tine si de a-i feri pe ceilalti. Am aflat ca si cei vaccinati transmit si că si ei o sa se îmbolnaveasca. Diferenta este că nevaccinatii au forme mai severe”, a declarat medicul la România tv.

Sursa foto: Facebook

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro