Potrivit DCNews.ro, soția marelui sportiv, Ioana Năstase, a povestit că au fost plecați în Turcia, dar că Ilie Năstase se simțea rău înainte de plecare. Sunt primele declarații pe care Ioana Năstase le face public despre starea de sănătate a soțului său.

Ioana Năstase a spus că Ilie Năstase a fost conectat la aparate, dar nu și pe oxigen. A menționat că a fost o perioadă dificilă pentru ea deoarece nu și-a putut vizita soțul din cauza restricțiilor impuse, însă ține legătura cu medicii.

Ilie Năstase va fi externat joi, iar în aceste momente este în continuare sub supravegerea medicilor la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș. 

"Se simte foarte bine Ilie, o să-l externeze joi. E bine, îl văd deja pe cameră. El se simțea rău înainte de plecarea în Turcia, clar imunitatea lui a fost scăzută. E sub supraveghere, e ok, medicii sunt foarte buni, atât timp cât l-au pus pe picioare, e clar că e pe mâini bune. Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada.

Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice", a declarat Ioana Năstase.

Foto: Pro Sport

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro