Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier ușor în această dimineață, în București, în zona Aviatorilor. La volanul mașinii sale se afla șoferul. Echipajele de Poliție au testat ambii conducători auto implicați în accident, iar șoferul lui Gigi Becali a avut o alcoolemie de 0.

Totuși, Luțu, șoferul lui Gigi Becali, a rămas fără permis pentru 60 de zile deoarece a virat la stânga, trecând peste marcajul continuu. Acesta a primit și o amendă de 850 de lei.

Celălalt șofer a primit o amendă de 1350 lei deoarece la testul pentru alcool a fost depistat cu o alcoolemie de 0,18 ml pe litru alcool pur în aer expirat.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro