Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a fost întrebat în această dimineață cine va asambla testele de salivă pentru elevi, primite de școli în sistem ,,vrac".

Sorin Cîmpeanu a ținut să precizeze ferm că ,,Nu este nici un haos, deloc!".

Ministrul susține că majoritatea sunt deja asamblate dar comunică și faptul că a pregătit tutoriale video pentru școli care au început să fie distribuite imediat.

În materialele video, Rafila face o demonstrație de utilizare. Iar Sorin Cîmpeanu face testul unui copil de 10 ani.

Ministrul Educației precizează că profesorii vor asambla testele de salivă.Demonstrația VIDEO pregătită de Sorin Cîmpeanu pentru profesori:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro