Românii care au ales să își petreacă vacanța în Grecia formează cozi kilometrice la vamă. La intrarea în țară li se face în mod aleatoriu testul pentru depistarea infecției cu Coronavirus, apoi sunt lăsați să meargă la destinație, până la primirea rezultatului. Astăzi a apărut primul rezultat pozitiv. Este vorba de o româncă, iar femeia a fost deja izolată.

Daca un turist este testat la începerea vacanței în Grecia și este găsit pozitiv la testul Covid 19, va fi plasat în carantină instituționalizată, costurile fiind suportate de autoritățile din Grecia. În cazul în care este asimptomatic, va fi obligat să se izoleze în camera sa de hotel pe tot parcursul vacanței.

În cazul în care persoana se simte rău, are simptome, sau încep să apară simptome după testare, va fi chemată o ambulanță si va fi transportată în spitale speciale pentru tratarea cazurilor Covid-19 din Grecia.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro