Klaus și Carmen Iohannis au vizitat piramidele din Egipt. Cei doi se află acolo uu ocazia unei invitații oficiale. Pozele surprinse la fața locului arată că familia prezidențială s-a simțit foarte bine și a adoptat o ținută relaxată, purtând costume albe.

”Erau foarte relaxați. Se vedea că îi doare la… bască”, a comentat turistul român care a furnizat aceste imagini, potrivit România TV.

Cei doi și-ar fi făcut apariția cu mare „tam-tam”, un convoi de mașini oficiale.”Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective ale lumii. Președintele Klaus Iohannis a coborât dintr-o limuzină împreună cu soția sa, ambii îmbrăcați în alb”, a notat GazetaPH.ro.

În video se observă și dimensiunea impresionantă a delegației care a cerut „audienţă” la faraonii egipteni.

iohannis egipt piramide 5

iohannis egipt piramide 4

iohannis egipt piramide 1

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro