Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a fost în această seară invitat la Digi 24, unde a discutat despre ,,discriminarea" în raport cu școlile private explicând ce s-a întâmplat de fapt. Dar și despre momentul în care elevii vor reveni fizic la școală.

Sorin Cîmpeanu susține în continuare revenirea la școala cu prezență fizică, menționând că evaluările online ,,nu sunt relevante" ci sunt false și îi scoate e toți elevii eminenți.

Ministrul Educației a anunțat că data la care se dorește revenirea la școala cu prezență fizică este 8 noiembrie, dar decizia va fi luată și anunțată clar pe 5 noiembrie.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro