Daniel Fenechiu, este senator PNL și membru în Comisia Juridică din Senat. Astăzi s-a înfuriat după ce a fost surprins de copreședintele AUR George Simion în timp ce fuma în holul Parlamentului, filmat și transmis live pe facebook.

Daniel Fenechiu a încercat să ascundă țigara, dar nu a reușit, riscând să-și ardă pantalonii în partea din spate.

„Ce faceți, domnule Fenechiu? Fumați în spațiul public? Ce faceți cu țigara, că vă ardeți? Domnu' Fenechiu, încălcați o lege. Și dumneavoastră sunteți în Comisia Juridică de la Senat”, spune George Simion, în timp ce îl urmărește cu camera de filmat pe Daniel Fenechiu.

„A venit ordinarul de Simion care e un jeg ordinar, uite o spun în direct, unde doi colegi de-ai lui fumau aicea, au stins țigările și s-au dus și l-au chemat pe el aici să-mi facă mie poze”

„O făceam cu doi dintre colegii tăi, jegule ce ești!”, îi spune Daniel Fenechiu lui George Simion după ce încheie conversația telefonică, potrivit Antena 3.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro