Scandal în învățământ la Botoșani, unde o profesoară de muzică, care predă la mai multe școli, a fost înregistrată pe ascuns cu telefonul mobil, în timp ce le spune elevilor să nu se vaccineze împotriva Coronavirusului, ca să nu ajungă cobai sau legume.

Profesoara numește spitalele din România ,,abatoare" și nu poartă mască în prezența elevilor.

Profesoara se numește Doina Amarandei și a fost înregistrată cu un telefon mobil pe sub bancă, în timpul orei de curs. Pe fundal, se aude discuția pe care o poartă cu elevii.

„Să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia”

„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu?

Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”, le-a spus profesoara copiilor, potrivit Libertatea.

Profesoara Doina Amarandei le-a explicat elevilor săi și că spitalele din România s-au transformat în adevărate abatoare, că toate persoanele care ajung la spital sunt declarate ca fiind infectate cu COVID și nu mai supraviețuiesc, potrivit Antena 3.



Reacția Ministrului Educației Sorin Cîmpeanu:
Ministrul Sorin Câmpeanu a anunțat la Antena 3 că va trimite corpul de control la școala din Botoșani unde o profesoară de muzică le ținea elevilor "lecții" antivaccinare.

În funcție de rezultatul anchetei, profesoara poate rămâne fără loc de muncă.

"Este revoltător, mai ales afirmațiia cu 'spitalele sunt abatoare'. Este o desconsiderare a muncii medicilor.
Mai apoi se scuză doamna că nu a omorât pe nimeni. Însă treaba doamnei profesor de muzică este să predea muzica într-o școală de prestigiu, pentru că Liceul Teoretic "Grigore Antipa" din Botoșani este o școală de prestigiu. Este plătită de statul român pentru a preda muzica", a spus Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă s-a deschis vreun dosar pe numele profesoarei, Sorin Cîmpeanu a răspuns:

"Vă garantez că da. Am vorbit cu doamna inspector școlar general de Botoșani.
Mai mult decât atât, luni dimineață, la prima oră, vor fi prezenți doi reprezentanți ai Corpului de control al ministrului educației, iar sancțiunea, fără să ma antepronunț, cred că este ușor de anticipat.

Dacă cercetarea disciplinară va concluziona că merită sancțiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul viitor la concursul pentru ocuparea unui post", a mai spus ministrul Educației.




Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro