Ursula von der Leyen, Preşedinta Comisiei Europene, se află în vizită oficială la Bucureşti pentru a prezenta evaluarea privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) al României în cadrul NextGenerationEU. Ursula von der Leyen are astăzi întâlniri atât cu preşedintele țării Klaus Iohannis, cât şi cu premierul Florin Cîţu.

Ursula von der Leyen a avut un discurs foarte pozitiv la adresa guvernului și a făcut poze cu miniștrii.

„Felicitările mele! A fost multă muncă în ultimele săptămâni. (…) Acum este un plan foarte bun care pune accent pe digitalizare. De asemenea, cuprinde numeroase măsuri de rezilienţă pentru domeniul sanitar. Este o responsabilitate uriaşă. E vorba de peste 20 de miliarde de euro, mai mult de 10% din PIB. Este foarte bine structurat în forma actuală. Sunt foarte nerăbdătoare să colaborez cu dumnevoastră pentru implementarea PNRR”, a declarat Ursula von der Leyen, aflată în vizită la Guvernul României.




Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro