Accesul în anumite locuri este posibil să devină obligatoriu numai în baza certificatului verde. Anunțul a fost făcut chiar de premierul Florin Cîțu. Acesta a declarat că este de acord cu folosirea acestui document pentru intrarea în restaurante sau la alte evenimente publice, dacă rata de infectare dintr-o localitate va depăși 3 cazuri la mia de locuitori.

”Este o soluție! Eu am spus că nu vreau să mai închidem economia. Peste 3 la mie știți foarte bine că avem niște măsuri care ar fi închis unele dintre activitățile economice.

Și atunci o soluție pentru a menține activitățile economice deschise o reprezintă acest certificat verde. 

Dar să știți că nu este o soluție pentru a scăpa de pandemie! Pentru a scăpa de pandemie trebuie să ne vaccinăm! 

Se poate descărca acest certificat verde, codul QR se poate citi foarte simplu...”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro