Începând cu 4 septembrie, bucureștenii se vor putea imuniza împotriva Covid 19 într-un autobuz, acolo unde va fi amenajată o caravană mobilă de vaccinare, potrivit Digi 24.

Un autobuz STB pus la dispoziție de Primăria Capitalei, special dotat, se va afla în fiecare final de săptămână într-unul din sectoarele Capitalei.

Vaccinarea se va putea face doar cu buletinul, fără programare prealabilă pe platforma online.

Vaccinul folosit este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil va fi asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenți medicali și 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice.

Această inițiativă își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureștenilor la vaccin.

Activitatea din autobuz va fi asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenți medicali și 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro