Potrivit Antena 3, părinții acuză autoritățile că le sunt discriminați copiii nevaccinați, după ce Ministerul Sănătății și Educației au precizat care sunt scenariile luate în calcul pentru noul an școlar.

Intervenție la News Hour with CNN : ”Am avut o acțiune la Ministerul Educației ieri. COnsiderăm că măsurile anunțate prin ordinul acesta comun, de către Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, sunt dicriminatorii și chiar umilitoare.

Considerăm că sundem deja în al doilea an, iar o luăm de la capăt, iar cu rată de infectare, din nou avem această condiționare, povestea cu măștile, chiar s-a încercat masca medicală. Bine că am scăpat de mască la sport, pentru că era oricum o aberație.

Toate lucrurile astea sunt o bătaie de joc la adresa elevilor. Școala online nu este școală, să știți. A ține un copil și cu masca pe față, având pretenții să se focalizeze, să fie atent, este o aberație, o imposibilitate, mai ales pentru ciclul primar.

Nu mai spun ce se întâmplă în cazul în care un copil se îmbolnăvește. Copilul acela este pus într-o situație umilitoare. De asemenea, cei care pot fi vaccinați, dar sunt nevaccinați, părinții lor aleg să nu îi vaccineze, pentru că aici vorbim de o alegere, toate aceste categorii sunt profund discriminate”, a declarat Aurelian Popa, un părinte revoltat de situația începerii școlilor.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro