Accident în care a fost implicat un bolid de lux a avut loc pe Autostrada Transilvania. Mașina în valoare de 200.000 euro a fost grav avariată.

Accidentul a avut loc din cauza vitezei în condiții de ploaie și s-a produs pe porţiunea de autostradă dintre Gilău şi Turda, la kilometrul 20. Având viteză foarte mare, şoferul mașinii marca McLaren a scăpat mașina de sub control și s-a înfipt în parapetul de pe margine.

Vizibilitatea era de asemenea redusă, ceea ce nu l-a oprit pe şoferul bolidului să accelereze. Din fericire, şoferul a coborât singur şi s-a ales doar cu o sperietură şi cu maşina distrusă, nu şi cu răni grave.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro