Scandalul legat de arestarea lui Florin Cîțu, premierul României, de acum 20 de ani, din SUA, este departe de a se fi încheiat. Pentru fapta de a conduce sub influența băuturilor alcoolice, Cîțu a făcut aproximativ 2 zile de închisoare, a plătit o amendă consistentă și a urmat mai multe programe.

Iată că a apărut în spațiul public și o poză de la neplăcutul eveniment de acum 20 de ani, din viața premierului.

Fotografia document din dosarul penal arată că lui Florin Cîțu i s-a alocat la arestare numărul 23665. Fotografia a fost postată pe alephnews.ro.

2performant.com


Autoritățile susțin că l-au ținut pe Florin Vasile Cîțu în Penitenciarul din Story County, după ce acesta a fost prins de Poliție, pe 3 decembrie 2000, "conducând sub influență", la volanul mașinii Ford Probe roșie și după ce a fost luat în custodia SUA.

cîțu poza de la arestare sua
maranc.ro%20

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro