Mesajul pentru dascăli a fost postat atât de Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu cât și de Ministerul Educației pe pagina oficială de facebook. Mesajul se adresează profesorilor, se dorește a fi emoționant și scopul său este de a-i convinge să se vaccineze în număr cât mai mare.

Vaccinul este prezentat ca fiind ,,cea mai bună metodă de a supraviețui acestei pandemii".

Mesajul este semnat de Conf. Dr. Simin Aysel Florescu, medic primar boli infecțioase.

Ministerul Educației a precizat alături de mesaj:

Vă invităm să urmăriți evenimentul „Pentru mine este important să te vaccinezi, pentru tine?”, organizat astăzi, 5 august, la Liceul Româno-Finlandez din București de către Direcția de Sănătate Publică București, în cadrul campaniei provaccinare împotriva COVID-19.
În cadrul acestui eveniment, specialiști în științe medicale sunt prezenți în școală și răspund tuturor întrebărilor privind vaccinarea:
- dr. Oana Nicolescu, director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București
- dr. Emilian Imbri, fost manager al Spitalului Clinic „Dr. Victor Babeș”.
De asemenea, sunt prezenți și transmit mesaje de susținere ministrul Educației, Sorin Mihai Cimpeanu, respectiv secretarul de stat Radu Szekely
Cu acest prilej, a fost făcut public și un mesaj adresat dascălilor de către un medic specialist (publicat în această postare).

mesaj dascali 1

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro