Imagini apocaliptice de la metroul din China. În urma inundațiilor, călătorii au fost prinși în subteran, cu apa până la brâu. Cel puțin o persoană a decedat. 

Oamenii au fost prinși în subteran pentru mai multe ore, iar autoritățile au făcut apel la calm! Situația este fără precedent și a apărut în urma ploilor abundente din ultimele zile.

Astfel de precipitaţii se produc de obicei o dată la 100 de ani. Situaţia este sumbră”, se arată într-un comunicat de presă publicat de centrul pentru controlul inundaţiilor din Zhengzhou.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro