UPDATE - În urma verificărilor efectuate de către polițiștii brăileni, a fost identificat minorul, o fetiță în vârstă de 3 ani, care în prezent se află la domiciliu, unde locuiește împreună cu mama, bunica și mătușa, în municipiul Brăila și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

”Atât mama fetiței, in vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare in imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine. 

De asemena acestea au precizat că în cursul zilei de ieri s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu frățiorul minorei în părculețul din zona Caporal Mușat, unde toți trei i-au supravegheat pe cei doi minori.

Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiețelul, iar bărbatul a luat în brațe fetița.

În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea stație din Bariera Călărașilor, s-au reântâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol”, a transmis Poliția Brăila.


O posibilă răpire a avut loc la Brăila. Scenele șocante au fost filmate de un adolescent în autobuz, singurul care s-a sesizat. O fetiță de câțiva anișori se zbate disperată, cu o față îngrozită, în brațele unui individ.

Nici un călător nu intervine, nimănui nu i se pare nimic ciudat.

Singurul care a reacționat a fost un adolescent, care a filmat scena și a urcat-o online.

Filmulețul a fost vizionat deja de mii de oameni de aseară și până astăzi iar Poliția s-a autosesizat. În acest moment individul este căutate și oamenii legii încearcă să afle cine era fetița din brațele sale. 

Dacă recunoașteți persoanele din filmuleț, vă rugăm să comunicați informațiile autorităților.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro