O femeie care ieșea dintr-un bloc din capitală, cu copilul de mână, a fost atacată fără motiv de un bărbat necunoscut. Scena groaznică s-a petrecut în fata copilului minor al femeii și a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc în cartierul Pantelimon. Femeia a fost lovită cu pumnul în față.Totul a început când femeia a deschis uşa de la bloc, iar bărbatul pe care nu îl cunoștea i-ar fi adresat câteva cuvinte care, potrivit declarațiilor acesteia, ar fi fost o serie de jigniri.

Femeia a reacționat spunându-i şi ea câteva cuvinte, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnul în faţă. Ulterior, bărbatul şi-a văzut de drum, în timp ce victima, plină de sânge, nu s-a mai putut ține pe picioare și s-a așezat în genunchi sub privirile speriate ale copilei sale şi ale trecătorilor.

Femeia, în vârstă de 42 de ani a lăsat ulterior copilul acasă și a mers la Spitalul Sfântul Pantelimon, pentru a socilita îngrijiri medicale. Medicii au sunat imediat la numărul de urgență 112, iar la spital a venit, de urgență, un echipaj al Secției 9, notează jurnaliştii de la gandul.ro.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbatul în vârstă de 52 de ani, care se pare este cunoscut ca un individ agresiv în blocul în care locuiește. El a fost ridicat de anchetatori și reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de Secția 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În paralel, de frica lui, femeia lovită s-ar fi mutat, temporar, la țară.

Foto - Antena 3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro