Când un copil aflat cu părinții într-un supermarket din Cluj a vrut să-și ia un Ou de Ciocolată, a observat un șoarece, chiar pe raft, care rodea la un produs desfăcut. 

Copilul și-a anunțat părintele, care s-a apropiat și a început să filmeze, dar șoarece nu a părut deranjat. Mai mult decât atât, oamenii au anunțat casiera, aflată în apropierea raftului, dar aceasta a părut indiferentă. Probabil șoarecii nu reprezentau un element de noutate.

După apariția filmulețului, reprezentanții supermarketului au reacționat:

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează aceștia.

Iată filmulețul:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro